2011. január 2., vasárnap

...hogy az ember sokkot kap

A mérlegtől, amire rááll.

Sok-sok hónap után, mert érezte, már ideje lenne. És nem akart hinni a szemének. És letörölte a port a súlyzóiról. Meg úgy tett, mintha tornázna.

És elgondolkodott: kell-e fogadalmat tennie az új évre, utólag? És rájött, nem kell. "Csak" életmódot változtatni...

9 megjegyzés:

Dorka írta...

Ó, ilyen velem is volt.. bár talán annyira nem volt drasztikus, de én hosszú éveken keresztül ugyanannyi kiló voltam, így kissé megrázott az élmény. Kitartást az életmódváltáshoz! Hidd el, ha belejössz, utána már jó móka! És jobban érzed majd Magad a bőrödben :) És szerezz edzőtársat, ha arra adod a fejed!

dorkamoka írta...

Hajjjajjj..errol en is meselhetnek igy ket het otthoni (jo)let utan:(
Igy most jon vissza a szigoru hetkoznapi eletmod es holnap lemegyek az uszodaba is es veszek egy berletet.Ujra.

Dorka írta...

Az úszás jó! Ha a hétköznapokba beleférne egy uszodabérlet kihasználása.. de örülnék neki. Úszkálj helyettem is! :)

Dorka írta...

Üm, úgy érzem, kicsit korrigálni illik az előző kommentem. Nagy hirtelen nem olvastam el, ki írta a kommentet, csak rákattantam az úszásra. Úgyhogy Dora, elnézést a nagy közvetlenségért, persze azért kellemes úszkálást :)

az, aki írta...

Szerintem nincs azzal baj, ha a ríderek beszélgetnek (itt) egymással! :)

@Dorka
Edzőtárs a lelkiismeret (lesz). Meg a CÉL, hogy a mérleg végre a barátom legyen.

@Dora
Az úszás tényleg jó, nekem csupán meg kéne rendesen tanulnom. Nem ijesztgetnémm a többieket a medencében meg az úszómestert sem...

dorkamoka írta...

Dorka, koszi a kommentet:) Igy lesz. Amugy szerintem is nyugodtan dumalhatunk akar itt is, bar en mar nalad is belekotyogtam a dolgokba:)))

Dorka írta...

Dora: Hm, igaz-igaz.. el is felejtettem, pedig már tényleg jártál nálam :)

Gondolkodó: ma én is tornáztam! hajrá nekünk! :) barátkozz meg a mérleggel! Én a tükörrel szeretnék - meg a hátsó felemmel :P hogy ne tipikus bölcsész hátsó legyen.

az, aki írta...

Hajrá!
Milyen az a bölcsész hátsó? Műveletlen vagyok (e téren legalábbis).
A tükör meg úgyis megmondja ki a legszebb, nem? Amúgy meg ezt az ember (lánya) a párjától hallja leginkább szívesen, szerintem. Ő meg csak ki van békülve Veled! :)

Dorka írta...

Köszönöm :) A bölcsész hátsó kicsit már izmotvesztett - a sok üléstől. Amúgy persze, ki van velem békülve nagyon is, nem ez a gond, de azért az ember magával is szeretne kibékülve lenni :) Még nem vészes a helyzet, de jobb megelőzni a nagyobb bajt. Könnyebb most kicsit tenni érte, mint később nagyon megerőltetni magam. Most még hamar képes vagyok látható eredményt elérni, ami feltölt energiával :) Jó dolog a sikerélmény.