2011. június 29., szerda

...hogy most már tényleg nyár van

Még akkor is, ha az idő mostanság nem úgy jár.

No more English homework, ma írtuk meg a B2 szint zárótesztjét. Eredmény majd jön emilben. Tanulás meg augusztusban.

Most fáradtság van. S az online lét immár remélhetőleg nem csupán a mobilon történő Facebook látogatás lesz. (Tényleg, kedves olvasó, Te is szoksz le az iwiwről?)

3 megjegyzés:

Dorka írta...

Ó, az egyik kedves olvasó, azaz én, az iwiwről már leszokott, le is törölte magát, de más hasonló közösségi oldalra sosem szokott rá. Anno az iwiwre is alig tudták rávenni. Facebook-ot nem igazán kedveli ez a kedves olvasó. Nem is akar rászokni. Jó így a világ :)

az, aki írta...

A wiwes profilom nekem még megvan, néha kapok levelet régen látott iskolatársaktól. A Facebookra meg rászoktam, gyors ott az infoáramlás a külföldön élő rokonokkal/barátokkal. S lehet pl. jó cikkeket olvasni a lájkolt (külföldi) újságokból. Ami persze kényelmesebb, mint naponta saját lapszemlét tartani...tott iskolatársaktól. A Facebookra meg rászoktam, gyors ott az infoáramlás a külföldön élő rokonokkal/barátokkal. S lehet pl. jó cikkeket olvasni a lájkolt (külföldi) újságokból. Ami persze kényelmesebb, mint naponta saját lapszemlét tartani...

Dorka írta...

Én mondjuk kapcsolattartásra inkább az e-mailezést használom, ha esetleg élőben nem lehetséges.. bár szerencsére nincs sok ilyen, akivel ne tudnék viszonylag gyakran találkozni. :)