2013. március 5., kedd

...hogy semmi sincs

Anyukám némi náthával ma ment vissza a kórházba, merthogy fel van véve, de nincs ágy. Doktornő közölte vele, nincs arra kapacitás, hogy őt ott ilyen állapotban kezeljék, tessék szépen menni haza, gyógyszereket megkapja a főnővértől, no meg még egy recept is itt van, ezt lehet kiváltani, aztán jövő hétfő reggel visszajönni.

Addigra tessék kígyógyulni a náthából, INR eredményt helyretenni, s ha minden rendben lesz, kap egy ágyat.
S kedd reggel megcsinálják a tüdőtükrözést, ebédet még kap, utána elbocsájtják. Szólt, hogy hát azért egy ilyen vizsgálat után pár órával ő vérzékenyen nem nagyon szeretne hazamenni. Mire megkapta, hogy felesleges ott ágyat foglalnia, mert az eredmény az csak pár nap múlva lesz meg, s hogy ő (mármint a doktornő) különben is nem lesz már azon a héten. A következő hétfőn majd telefonáljon, hogyan tovább. De szúrja addig is magát, mert ha újabb vizsgálatok kellenek, akkor az INR-jének megfelelőnek kell lennie.

Hát itt tartunk, úgy, hogy február 21.-én járt ott először. S lassan egy hónapja kattog az agyunk a CT által mutatott diagnózison. Amikor tudható, hogy ilyenkor az ember az idővel versenyt.

Na, most akkor mit lehet tenni?

Nincsenek megjegyzések: